Gefeliciteerd met jullie nieuwe cao Air Products!

De afgelopen dagen hebben jullie kunnen stemmen op het hernieuwde eindbod van Air Products. De overgrote meerderheid van de CNV leden heeft ingestemd met het hernieuwde eindbod en is dus akkoord met een nieuwe cao. Ook de FNV leden hebben ingestemd.

Door collectiviteit, solidariteit en samenwerking is dit resultaat bereikt


Het cao-proces gaat helaas niet altijd zonder slag of stoot. De afgelopen weken en maanden hebben wij intensief onderhandeld met jullie werkgever. Als CNV cao-onderhandelingsdelegatie beseffen wij altijd welk mandaat onze leden ons geven en namens wie wij spreken. Daarom hebben wij dit ook iedere keer weer benoemd aan de cao-onderhandelingstafel.

Wij hebben jullie structureel op de hoogte gehouden door middel van nieuwsbrieven en jullie hebben massaal jullie betrokkenheid laten zien. De opkomsten op de fysieke en de online vergadering waren meerdere malen enorm goed, de positieve feedback tijdens de bijeenkomsten en alle mailtjes die wij als cao-delegatie van jullie hebben ontvangen heeft ons enorm gesterkt aan tafel gedurende het cao-proces.

Wat deze cao ons wederom leert, is dat je sterk staat als je georganiseerd bent als werknemer en dat het goed is om lid te zijn van een vakbond. Door de uitstekende samenwerking met de FNV cao-onderhandelingsdelegatie hebben wij goede afspraken kunnen maken voor de nieuwe cao en wij gaan ervan uit dat deze samenwerking niet zal veranderen in de volgende gesprekken met jullie werkgever. 

Vragen en opmerkingen?

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, laat het Jan of Diana dan weten of stel ze onder deze nieuwsbrief op de cao-pagina.
Helaas zal Corina niet meer aanwezig zijn bij de volgende gesprekken met jullie werkgever. Wij bedanken Corina voor haar inzet, kennis en kunde en wensen haar veel succes en plezier met wat de toekomst haar zal brengen.

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Jan van der Ree (kaderlid)

Corina Hensen (bestuurder CNV Vakmensen)

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error