Deel je ideeën voor een nieuwe cao Adapa

Het is bijna zover. Binnenkort beginnen de onderhandelingen over een nieuwe cao Adapa. Als aftrap is nu eerst het woord aan jou en nodig ik je graag uit voor een ledenvergadering op 7 juni aanstaande.

Nieuwe bestuurder

Ik ben Niels Rook en ik volg Hank Oomkes op die de laatste jaren jullie cao-onderhandelaar is geweest. Inmiddels heb ik al wat kennis gemaakt met de nieuwe directie, met de kaderleden en met de collega van het FNV. De komende tijd zal ik verder kennis maken met het jullie en met het bedrijf.

Nieuwe cao: kom naar de bijeenkomst op 7 juni

Binnenkort loopt de cao Adapa af en daarom wil ik graag met jullie in gesprek om onder meer te horen wat jij belangrijk vindt. Dat is belangrijk om de voorstellenbrief vanuit het CNV te kunnen maken. We hebben hiervoor een bijeenkomst gepland.

De bijeenkomst is op:

7 juni 2023
Aanvang: 14.00 uur
Locatie: vergaderzaal 2 (Hoffstraat)

Tijdens de ledenvergadering gaan we dus in gesprek over wat jij belangrijk vindt voor je cao en wat wij vanuit CNV graag meenemen naar de onderhandeltafel.

Cao-pagina

Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Je kunt vanaf nu ook je ideeën plaatsen. Anderen kunnen dan stemmen op jouw idee . Hoe hoger een idee komt hoe groter de kans is dat je het idee terug gaat zien als voorstel voor de onderhandelingen. En je kun reageren op nieuwsbrieven of op anderen en je vraag stellen. Ga dus naar de de cao-pagina: Cao adapa | CNV Vakmensen Het laatste nieuws over de onderhandelingen ontvang jij natuurlijk ook via e-mail van ons, maar op de cao-pagina kun je deze ook altijd terugvinden.

Betrek je collega

Als vakbond kunnen we geen boodschappen voor je doen, je auto voltanken of je energierekening betalen. We kunnen wél een goede cao voor je afsluiten. De belangrijkste taak van vakbonden is namens jou afspraken maken over werk en inkomen. Maar die goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden is het moeilijk om goede afspraken te maken. Met elk nieuw CNV-lid worden we sterker en zijn we meer representatief bij je werkgever. Voor je collega die nog geen lid is, hebben we daarom een aantrekkelijk aanbod. Nieuwe leden betalen de eerste 6 maanden € 20,23 voor het lidmaatschap. En als jij een nieuw lid aanbrengt krijg jij van ons een cadeaubon van € 20,- . Voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven als lid, ga naar cnv-ledenwerven.nl

En verder

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over de cao en over de voortgang. Als je nu al vragen of opmerkingen hebt neem dan gerust contant met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Niels Rook, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8141 9161 / n.rook@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error