Cao-tekst adapa op de cao-pagina

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar inmiddels zijn de cao-teksten afgerond. Daarmee zijn deze ook voor jou beschikbaar.

Alle nieuws te volgen op de cao-pagina

De cao-tekst is te dowloaden op de cao-pagina https://www.cnvvakmensen.nl/industrie/chemie-en-energie/cao-adapa/ Wil je nog weten hoe het ook alweer zat? Op de genoemde cao-pagina staat naast al onze nieuwsbrieven, ook de volledige tekst van het onderhandelingsresultaat en is nu ook de volledige tekst te downloaden van de cao. 

Cao 2024 en verder

In de loop van dit jaar gaan we weer nadenken over de cao ná 30 juni 2024 en welke verbeteringen voor jullie noodzakelijk zijn. Hierover zal ik jullie nog bericht sturen. Mocht je nu al ideeën hebben, mail mij dan gerust.

Praat mee of stel je vraag

Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Je kunt vanaf nu ook je ideeën plaatsen. Anderen kunnen dan stemmen op jouw idee. Hoe hoger een idee komt hoe groter de kans is dat je het idee terug gaat zien als voorstel voor de onderhandelingen. En je kun reageren op nieuwsbrieven of op anderen en je vraag stellen.
Ga dus naar de cao-pagina Cao adapa | CNV Vakmensen - Chemie en Energie | CNV Vakmensen 
Je ontvangt onze nieuwsbrieven natuurlijk ook via het e-mailadres dat wij van jou hebben. Heb je wat gemist, dan vind je alle nieuwbrieven op deze pagina terug.

En verder

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over de cao en over de voortgang. Als je nu al vragen of opmerkingen hebt neem dan gerust contant met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Niels Rook, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8141 9161 / n.rook@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error