Wat wil jij in jouw cao Recreatie?

Cao-onderhandelingen dit najaar weer van start. Jouw input is voor ons erg belangrijk. Wij onderhandelen namens jou over jouw arbeidsvoorwaarden zoals loon!

Ik hoor dan ook graag van jullie wat voor jullie de belangrijkste onderwerpen zijn voor de gesprekken met de werkgevers. Op basis van jullie input en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen bepalen we de inzet voor de komende cao. Natuurlijk is het loon een meer dan belangrijk aandachtspunt tijdens deze komende onderhandelingen. Daarom vraag ik je om een korte enquête in te vullen. De enquête kan je invullen tot 20 augustus.

Vul de enquete hier in

Wil je nog even de huidige cao nalezen dan kan je dat nu ook via een app doen: RecreatieHero!  Hét leerplatform voor de recreatie! Die kan je doormiddel van deze link downloaden

Meedoen?

Wil je tijdens deze cao-onderhandelingen onderdeel zijn van de klankbordgroep van CNV Vakmensen laat het mij weten. Stuur mij een mail of laat een bericht achter op de cao-pagina..

Cao-online

Op de cao-pagina komt de cao-tijdlijn live. Daar kun je jouw ideeën voor deze cao ook kwijt, je vragen stellen of reageren. Ook vind je de nieuwsbrieven over het cao-traject terug .Na het invullen van de enquete kom je meteen op de cao-pagina.

Aarzel ook niet om contact met mij op te nemen

Job Marskamp, bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2390 9865
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error