Al het nieuws

Stichting Apenheul is hard geraakt door de coronacrisis

Stichting Apenheul maakt pas op de plaats, door de gevolgen van het corona virus is ook Apenheul in alle opzichten hard geraakt. Maandagavond zijn jullie als medewerkers van Apenheul op de hoogte gebracht van een aantal bezuinigingen. Ook kwam hier de boodschap naar voren dat Apenheul afscheid gaat nemen van een aantal vaste medewerkers. Ook worden investeringen in een nieuw gebied in het park opnieuw bekeken. Dit is nodig om de organisatie naar de toekomst toe financieel bestendig te houden.

Eind vorige week werden wij al geïnformeerd door jullie directeur over deze maatregelen en gisteren ontvingen wij ook het persbericht.

Stichting Apenheul is hard geraakt door de crisis. Het park is twee maanden gesloten geweest en sinds 18 mei weer open. Door de 1,5 meter maatregelen kan dit jaar de helft van het normale aantal bezoekers het park bezoeken, wat leidt tot een halvering van de omzet in het park. De zakelijke evenementen van het park, goed voor ruim 10% van de omzet, zijn vrijwel stil komen te vallen.

Wij willen als CNV Vakmensen jullie een hart onder de riem steken , want jullie hebben jullie  keihard gewerkt om  binnen de mogelijkheden jullie werk te doen. Mocht je persoonlijk geraakt worden door deze ontslagronde en/of heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Willem Kruithof
bestuurder
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl
M 06 51 60 19 98