Al het nieuws

Gratis loopbaanbegeleiding

Ben jij onlangs je baan kwijtgeraakt? Staat je werk op de tocht? Of heb je een flex-contract? Dan is er gratis loopbaanbegeleiding van De VAKbeweging voor je.

Als werkzoekende heb je vast veel vragen. Daarom staat de VAKbeweging voor je klaar om je te begeleiden van werk naar werk. Dat doen we op 35 locaties in het land, zodat we altijd dicht in de buurt zijn. En natuurlijk online.

Samenwerking CNV en FNV

De VAKbeweging is een samenwerking van CNV en de FNV, die hun krachten bundelen om mensen in een onzekere situatie te ondersteunen en ze te helpen naar nieuw of ander werk. We bieden begeleiding en coaching en zorgen dat mensen niet tussen wal en schip of werkloos raken. Als vakbonden hebben we continu contact met de werkvloer en weten we dus exact wat er speelt. De VAKbeweging is een initiatief dat is ontwikkeld dankzij subsidie vanuit de overheid. We werken daarbij zelfstandig, maar ook nauw samen met o.a. het UWV, gemeenten en onderwijs.

Hoe meld ik me aan voor gratis loopbaanbegeleiding?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de VAKbeweging. Een loopbaancoach uit jouw regio neemt contact met je op voor het maken van de eerste afspraak. Mocht je niet in aanmerking komen voor gratis dienstverlening, dan nemen we alsnog contact met je op. Misschien kunnen we je op een andere manier helpen of we verwijzen je door naar de plek waar je terecht kunt.

Meer weten over de VAKbeweging?

Wil je meer weten over hoe de VAKbeweging jou verder kan helpen?

Kijk dan eens op de site

Lees het verhaal van Fred

Neem slager Fred. Hij is al op leeftijd als zijn werkgever besluit verder te gaan zonder personeel.

Lees Freds verhaal