Speciale uitnodiging showcase Haarmodelijn najaar winter

Wij van CNV nodigen jou graag van harte uit voor de speciale avond showcase van de Haarmodelijn. Je kan nu voor € 15 naar de spectaculaire lancering van de Haarmodelijn. Wees er tijdig bij!

Trends, nieuwe technieken en spectaculaire optredens

Op 3 oktober 2022 is de spectaculaire lancering van de Haarmodelijn in het Beatrix theater te Utrecht. Dit is ook het startsein van het nieuwe Hairfashion-seizoen. Wij van CNV Vakmensen nodigen je graag uit voor de speciale Showcase avond van de Haarmodelijn. Het wordt een groot vaktechnisch feest. Voor een ticket betaal jij als CNV-lid geen € 57, maar slechts €15 (inclusief een welkomstdrankje). De rest betalen wij. Hoe mooi is dat?!

Hoe kun je je aanmelden? 

Wil je gebruik maken van deze unieke uitnodiging, meld je dan aan met deze link of met dit webadres in je browser: www.cnvvakmensen.nl/haarmodelijn 

Na betaling ontvang je van ons een bevestiging van jouw aanmelding en plaatsen wij je op de gastenlijst om te op 3 oktober te verwelkomen. Je kan je uiterlijk 21 september 2022, 23.00 uur aanmelden. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen: deze collega betaalt dezelfde prijs voor een ticket, namelijk €15. Als jullie met z'n tweeën komen, betalen jullie dus samen €30. Let er dus bij op dat je bij aanmelding aangeeft of je alleen komt, of met z'n tweeën. Deze optie kun je kiezen op de pagina waar de link naar verwijst. 

Waar vindt de lancering Showcase Haarmodelijn plaats 

Locatie: Beatrixtheater Utrecht (uitstekend te bereiken via o.a. openbaar vervoer)
Datum: 3 oktober 2022

Theater open om 18.30 uur
Aanvang show om 19.30 uur
Einde show om 22.15 uur.

Wat kun je verwachten?

Heel veel inspiratie door een diversiteit aan vaktechnische presentaties van toonaangevende kappers. Naast de spectaculaire lancering van de Haarmodelijn is er ook een inspirerend gastoptreden van KINKI Kappers en een inspiratieplein met de nieuwste trends. Als CNV-lid krijg je zo een brede kijk op het nieuwe hairfashion seizoen. Zien we je 3 oktober a.s.? Kom langs onze stand bij haarlijn , krijg een leuke goodybag en laat je informeren over cao en arbeidsmarktvouchers.

Nóg meer vaktechniek

Wil je daarnaast echt lekker aan de slag gaan met de nieuwe Haarmodelijn dan is er een bijbehorende online Toolkit. Daarin vind je onder meer vaktechnische video’s, alle foto’s van de Haarlijn en meer. Deze Toolkit kun je als CNV-lid met € 5,- korting bestellen via de website van de Haarmodelijn. Gebruik bij jouw aanmelding deze kortingscode: CNVNJ003. 

Willem Kruithof, 
bestuurder CNV Vakmensen