Cao-traject Kappers start; doe je mee?

Hoewel de huidige cao pas op 30 juni afloopt, start op 26 februari de nieuwe ronde cao-onderhandelingen. Voor die tijd willen wij graag weten wat jou wensen zijn voor de nieuwe cao.

De huidige cao

Deze cao loopt dus pas af op 30 juni. Tijdens deze cao zijn de cao-lonen met 9% verhoogd:

  • Op 1 juli 2023 met 6%
  • En op 1 februari 2024 met 3%
  • De km-vergoeding is verhoogd per 1 januari 2024 naar 0.22 ct 
  • Er zijn geen verplichte onbetaalde training-avonden meer
  • En er is geld vrijgemaakt voor opleidingsbudget
Mooie resultaten die voor jou en al jouw collega's zijn bereikt!

Wat gaan we nu afspreken?

Wat wil jij dat wij in de nieuwe cao gaan afspreken en wat vind jij sowieso belangrijk. Vul de enquête in. Na het invullen kom je op de cao-pagina Kappers. Daar kun je aanvullend ook jouw ideeën voor de cao indienen en je kunt je collega's vragen dat ook te doen, of vraag ze om te stemmen op jouw idee! Zij hoeven geen lid te zijn om dat te doen. Op de cao-pagina kun je natuurlijk het hele cao-traject volgen; alle nieuwsberichten en andere eventuele relevante informatie over de cao kun je daar terugvinden en ook jouw vragen en opmerkingen kun je daar 24 uur per dag kwijt!

Vul deze enquête in voor 18 februari 

Het is heel belangrijk om als lid van CNV Vakmensen te laten horen wat jij belangrijk vindt! De cao afsluiten doen we voor jou en namens jou! Hoe meer leden er zijn, hoe groter de invloed, jouw invloed! Schrijf jij jouw collega in als lid dan krijg jij een digitale cadeaubon t.w.v. € 20,-. Kijk op de actie-pagina voor meer info