Start cao Kappers, een theatertour, aparte presentaties en meer...

Binnenkort starten de onderhandelingen voor de cao Kappers en willen wij graag jullie mening weten wat jij belangrijk vindt. Om deze reden vragen wij jullie de vragenlijst in vullen, want jouw inbreng kan niet gemist worden. Verdere aandacht voor de presentatie van de haarlijn.

De haarmodelijn, een breed platform

Net als gedreven kappers zichzelf continu willen ontwikkelen, zo daagt de Haarmodelijn zichzelf ieder seizoen uit om nóg beter aan te sluiten aan de behoeften van deze kappers. Dat maakt dat het toonaangevende event in de branche ook nu weer een aantal nieuwe elementen aan het al jaren zo succesvolle concept heeft toegevoegd: een theatertour, speciale leerling-presentaties en meer inspirerende content die kappers kunnen delen op social media.

Showpresentaties

Omdat brancheonderzoek duidelijk maakte dat kappers ook graag educatie in de regio willen, organiseerde de Haarmodelijn het afgelopen jaar kleinschalige Look & Learn-presentaties in het land. Geïnspireerd door het succes van deze sessies komen er nu – in plaats van één landelijke showcase – maar liefst drie intiemere showpresentaties bij verschillende theaters in het land. De tour zal de volgende theaters aandoen:

  • 13 maart 2023: Odeon Theater in Zwolle,
  • 20 maart 2023: Theater De Schalm in Veldhoven en
  • 27 maart 2023: Theater De Kom in Nieuwegein.

Ook worden er in het komende seizoen in de drie theaters speciale presentaties verzorgd voor leerlingen van de kappersopleidingen. Zo kunnen ook zij op een laagdrempelige manier en tegen een speciaal tarief kennismaken met de nieuwste trends en vaktechnieken. Deze leerlingen-presentaties worden mogelijk gemaakt door sociale partners, ook door CNV Vakmensen.

Voor info over de opzet van de Haarmodelijn én voor het reserveren van tickets: www.haarmodelijn.nl. CNV-leden krijgen korting op deze website. 
Graag horen we je mening, vul HIER de vragenlijst in.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 19 98
E   w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error