Cao onderhandelingen Kappers

Op 15 maart is er weer onderhandeld over een nieuwe CAO voor kappers, maar de onderhandelingen lopen stroef, voor CNV Vakmensen is het belang dat wij een CAO krijgen waarbij de kappers een koopkracht verbetering krijgen en ook aandacht is voor het aanvang-salaris om het vak aantrekkelijk te houden. Ook vinden wij de zeggenschap over je rooster en je vakantie van belang. Op 26 maart onderhandelen we verder en we hopen dat werkgevers ook collectief belang zien om een cao af te spreken die past bij de huidige tijd en bij concurrentie op de arbeidsmarkt.

Kappersleerlingen laten hun Skills zien!


Skills Heroes zijn dé vakwedstrijden waar mbo-studenten laten zien wat zij in hun mars hebben. Ook kappersleerlingen doen hier aan mee. Na de voorrondes op school en de kwalificatiewedstrijden, vindt op 31 maart en 1 april de nationale finale plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Haarlijn Showcase 11 april


Dé showcase van de nieuwe Haarmodelijn met alle trends en vaktechnieken voor voorjaar/zomer 2022 wordt gehouden op maandag 11 april in Theater Orpheus in Apeldoorn. Noteer deze datum dus alvast in je agenda en scoor je ticket! Ook CNV Kappers is aanwezig met een stand om je te voorzien van informatie en om al je vragen te beantwoorden.

Wat kun je allemaal verwachten op 11 april? Indrukwekkende shows, leerzame vaktechnische presentaties waarbij de nieuwste haarcreaties stap-voor-stap worden uitgelegd, inspirerende trendinfo en natuurlijk gezellig live contact met je collega’s! Bereid je maandag 11 april voor op een totaalbeleving en een feestelijke ode aan het kappersvak.

4 x Look & Learn:


Naast de showcase op 11 april zijn er ook regionale Look & Learn-sessies. Leer in een klein gezelschap de verschillende technieken van de topkappers uit de Haarmodelijn.

Kies uit:
- Apeldoorn: 19 april
- Hoogeveen: 25 april
- Venlo: 16 mei
- Rotterdam: 17 mei

Bonus 1:


Bij deelname aan een Look & Learn-sessie ontvang je een gratis set miniposters met de trendkapsels uit de Haarmodelijn.

Bonus 2:


Kies je voor een Look & Learn-sessie én tickets voor de showcase, dan ontvang je bovendien een interessante combikorting.

Online support


Uiteraard is er ook dit voorjaar weer een online toolkit van de Haarmodelijn verkrijgbaar. Hierin vind je:
* Vaktechnische uitleg van alle kapsels.
* Video’s om mee te trainen, met aandacht voor arbo-regels.
* Promotie: een voorbeeldpersbericht, een advertentie en een voorbeeldtekst voor een mail naar het klantenbestand van de salon.
* Foto’s van de trendkapsels en de mogelijkheid om mini-posters te bestellen voor in de salon (gratis bij deelname aan een Look & Learn-sessie, zie Bonus 1).

Reserveren


Reserveer je ticket voor de showcase op 11 april, je sessie voor de Look & Learn én je toolkit op www.haarmodelijn.nl.
Leden van  CNV Vakmensen, Kappers hebben een nieuwsbrief ontvangen met meer informatie over de korting van 5 euro op de toolkit én een extra korting op het combiticket (showcase + Look & Learn).

Mocht je vragen hebben dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Willem Kruithof, bestuurder CNV Vakmensen
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl
M: 06-5160 1998

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error