Bezoek de CNV stand op de HairXperience 2023

Op zondag 11 en maandag 12 juni vindt de HairXperience 2023 plaats in Gorinchem. Bestel nu jouw kaartje online met de CNV-link en krijg €7,50 korting op de toegang.

De HairXperience is het enige complete kappersevent. Je vindt er natuurlijk heel veel stands met innovatieve producten, er worden vakinhoudelijke demo's gegevens en je kunt er alles vinden om je op jouw vakgebied te blijven ontwikkelen. En wij zijn er ook!

De CNV stand

Neem je collega mee en kom gezellig langs op onze stand op C39. De kortings-link kun je meer keer gebruiken, dus ook voor je collega die misschien nog geen lid is. Op onze stand kun je meedoen aan de mini-cao-quiz dan ontvang je een leuke attentie en je maakt kans op één van de 2 hoofdprijzen! Nieuwsgierig naar wat die hoofdprijs is? Dat verklappen we pas op de stand! Boek je tickets hier.

Nieuwe cao?

Heb jij jouw stem al uitgebracht over het cao-resultaat? Als je dat nog niet hebt gedaan, zoek dan in je mail naar de persoonlijke stemlink die jij als lid ontvangen hebt! De deadline om te stemmen is 12 mei dus je hebt nog maar even.

Vragen of opmerkingen?

Op de cao-pagina kun jij altijd al jouw vragen stellen of reageren. We vinden het fijn om iets van je te horen.

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error