Ledenraadpleging verlenging tijdelijk Sociaal plan Sodexo

Het tijdelijke Sociaal Plan van Sodexo wordt wederom voorgelegd aan de CNV Vakmensen leden. Doel is om deze mogelijk te verlengen tot 1 juli 2022. De vakbonden en Sodexo hebben afgesproken dat de onderhandelingen voor een nieuw Sociaal plan voor 1 juli 2022 gepland gaan worden. CNV Vakmensen vindt namelijk dat er nu alle reden is om het tijdelijke Sociaal plan te gaan verbeteren.

Sociaal plan

Dit tijdelijke Sociaal plan zou nu nog een looptijd krijgen van 1 januari 2022 tot 1 juli 2022 en is van toepassing op alle medewerkers van wie werkgelegenheidsproblematiek moet worden opgelost die ontstaat als gevolg van een reorganisatie in verband met de coronaproblematiek. 

Sodexo heeft aan de vakbonden aangegeven dat er momenteel geen reorganisatie gepland staat. 

Dit sociaal plan is onderdeel van en/of vult aan de Cao voor Facilitair en Faciliterend Sodexo, de Cao voor de Contractcateringbranche, de Cao voor het horeca- en aanverwante bedrijf en de Cao in het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. 

Stemming

CNV Vakmensen leden werkzaam bij Sodexo kunnen nu hun stem uitbrengen tot uiterlijk op 10 maart 2022 voor 12.00 uur. Breng hier je stem uit.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 45
E: e.maas@cnvvakmensen.nl 

Downloads