Lockdown verlengd, tijd voor webinars ?

Het kabinet heeft besloten de lockdown te verlengen en dat heeft ook gevolgen voor jou, want de meeste winkels, kapsalons, zwembaden en dierenparken blijven voorlopig dicht. Heb je vragen over je werk en inkomen, dan staan wij als vakbond voor je klaar. Ook bieden we de komende tijd een aantal gratis webinars aan.

We vinden regie op je eigen loopbaan en scholing belangrijk, daarom bieden we webinars over onderwerpen die volgens ons relevant zijn. Denk aan werkgeluk, mantelzorg, pensioen en praktische tips voor het omgaan met geld.
Graag nodigen we je daarom uit voor onderstaande gratis online webinars:

ZORGEN DAT WERKT NIET LEKKER
op donderdag 21 januari - 20.00 uur

Het geven van zorg aan iemand in je naaste omgeving heeft vaak een grote impact op je eigen leven. Hoe combineer jij het zorgen voor je gezin, je werk, jezelf en de extra (mantel)zorg die je verleent?
In dit webinar krijg je de kans om eens goed te kijken wat de impact is op jouw leven, wat je kunt doen om een goede balans te houden en laten we je zien waar je hulp/ondersteuning kunt vinden.
Ben je op zoek naar handvatten om jouw energie te kunnen verdelen, zonder dat je iemand te kort doet? Of wil je wel eens horen hoe anderen hiermee omgaan?
>> Meld je aan! <<

JE GELD VOOR LATER – DEEL 1
op donderdag 28 januari - 20.00 uur

Zet je eerste stap naar meer grip op je eigen knip. In slechts een uur krijg je praktische tips hoe je zelf je financiële situatie kunt verbeteren.In iedere fase van je leven speelt geld een rol. Het is dus fijn als je inzicht hebt in waar je nu staat en wat je kunt doen. Samen met jou kijken we welke stap nu bij je past.
Dit webinar maakt deel uit van het Financieel Fitpakket, aangeboden door CNV Geldzorg. 
>> Meld je aan! <<

REGIE OVER JE EIGEN LOOPBAAN
woensdag 20 januari - 13.00 uur

Waarom is nadenken over je loopbaan belangrijk? Wat kan je daar zelf aan doen? Wat heb jij nodig?
James Loopbaa neemt je mee op reis op zoek naar antwoorden op deze vragen.
>> Meld je aan! <<

BOTERHAM MET WERKGELUK
dinsdag 26 januari 12.00 uur

Ervaar jij werkgeluk? Wist je dat gelukkig zijn in je werk de belangrijkste voorwaarde is om ook buiten je werk gelukkig te zijn? Wie werkt met plezier is bovendien productiever, innovatiever, minder snel ziek en ervaart meer voldoening uit het werk.
Wil jij meer weten over werkgeluk en je eigen werkplezier vergroten?
Neem dan deel aan deze lunch-webinar.
>> Meld je aan! <<

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kan je je aanmelden door in je browser in te typen: http://bit.ly/35CNdvZ en je hier aan te melden.

Je ontvangt vooraf een bevestiging van jouw aanmelding en de link naar het webinar van jouw keuze. Je kan je inschrijven voor meerdere webinars.
We hopen je te ontmoeten tijdens onze webinars!

Voor vragen over het corona virus, ga naar onze website: https://www.cnvvakmensen.nl/themas/coronavirus

Meer weten over onze campagne? Zie: http://bit.ly/3shSpPI

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen