Wat wil jij in de nieuwe Sodexo cao?

Per 1 juli 2022 verloopt de huidige cao bij Sodexo. Binnenkort starten daarom de nieuwe onderhandelingen om te komen tot een nieuwe cao Sodexo voor 2022 en 2023. Laat nu weten wat jij in de nieuwe cao afgesproken wilt zien worden.

Nieuw cao-traject

CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij hierbij belangrijk vindt. Denk uiteraard aan een gepaste loonsverhoging maar ook aan andere arbeidsvoorwaarden zoals vrije dagen, toeslagen etc. Uiteraard horen we graag van de leden hoe die dit zien en welke andere onderwerpen in de voorstellenbrief mogen opgenomen worden. Graag horen we van jou wat jij op de werkvloer ziet en vindt dat er verbeterd kan worden in de Sodexo cao.

CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. De onderhandelingen beginnen met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die
voorstellenbrieven staan de voorstellen voor een nieuwe Sodexo cao. Reageer daarom voor 7 april 2022 met jouw ideeën en stuur deze naar: e.maas@cnvvakmensen.nl.

Word lid en beslis straks mee!
Als je nu lid wordt van CNV Vakmensen kan jij straks meebeslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV Vakmensen daarmee in? Dat is dan aan jou.

Word daarom nu lid en maak je collega lid, ga voor meer informatie naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden.

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao? Mail ze dan vooral. Schroom niet en neem contact op met mij.

Meepraten op de cao-pagina

Laat even per mail of op de cao-pagina weten wat de inzet van CNV Vakmensen mag worden wat jou betreft. Klik hier voor de cao-pagina /

We spreken en horen jullie graag.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
e.maas@cnvvakmensen.nl  

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error