Op weg naar een nieuwe cao Grh. in Levensmiddelen

Er is een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao voor de medewerkers in de Groothandel in Levensmiddelen. Hoewel we nog niet de exacte tekst van het akkoord kunnen delen, willen we jullie graag op de hoogte brengen van deze positieve ontwikkeling.

Tekst volgt later deze week

Leden zijn benieuwd naar de uitkomst van de cao onderhandelingen. Logisch, want we zijn al een tijdje met dat overleg bezig en het werd tijd voor een resultaat.
En dat onderhandelingsresultaat is nu bereikt. De tekst van het akkoord is nog in de maak en we willen ervoor zorgen dat de inhoud volledig en accuraat is voordat we het met jullie delen. Daarom vragen we nog even geduld. Uiterlijk vrijdag 17 november a.s. zullen we de volledige inhoud hiervan bekendmaken. Leden van CNV Vakmensen wordt dan gevraagd daarover hun mening te geven en met het akkoord in te stemmen (of niet).

Houd jullie mailbox en onze website in de gaten voor het laatste nieuws over het onderhandelingsakkoord. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te informeren over de positieve veranderingen die dit akkoord met zich meebrengt.

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je bij Arie Kasper terecht. En als je goed geïnformeerd wilt zijn, kan je ook de website bezoeken. Je kunt daar het hele cao-traject volgen, meepraten en je vragen stellen. 

Arie Kasper
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 1320 8402
E a.kasper@cnvvakmensen.nl