Mediq cao-overleg van start

Op maandag 26 februari heeft er een eerste overleg plaatsgevonden tussen vakbonden en Mediq. We hebben de voorstellenbrieven van vakbonden en werkgever besproken.

Eerste cao-overleg

Uit jullie input uit de enquête en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen hebben wij onze voorstellenbrief opgesteld. Onze belangrijkste voorstellen zijn op het gebied van:

  • Loon
  • Verlof
  • Werkdruk
  • Onderwijs en inzetbaarheid

De voorstellenbrief van CNV Vakmensen vind je in de bijlage bij deze brief.

Alle partijen hebben een toelichting gegeven op hun voorstellenbrief.

De tweede onderhandelingsronde staat gepland op maandag 11 maart 2024. We houden jullie op de hoogte van verdere vorderingen.

Nieuwe onderhandelaar

Sinds de start van het CAO-traject bij Mediq zijn er een aantal zaken veranderd. Zo nam Roel van Riezen afscheid als bestuurder bij Mediq, vanuit het CNV neem ik sinds januari de taken over als bestuurder.

Contact

Wij houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Mijn contactgegevens staan onderaan deze brief.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl 
Samen staan we sterker! 

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Mediq in.


Abel Smit
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 1871 0579
E: ab.smit@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error