Enquête voor nieuwe cao Technische Groothandel

In november 2022 beginnen de onderhandelingen over de nieuwe cao Technische Groothandel. In deze cao worden jouw arbeidsvoorwaarden geregeld. Daarom is jouw mening erg belangrijk. Maar ook die van jouw collega’s omdat een cao er voor alle medewerkers is.

Vul de enquête in

De antwoorden van jou en je collega’s zijn de basis voor onze inzet als CNV Vakmensen. Dat doen we dus namens jullie. We hopen daarom dat zoveel mogelijk medewerkers de vragen willen beantwoorden. Zo kunnen wij des te beter opkomen voor jouw belang en dat van je collega’s die via hun arbeidscontract ook gebruik maken van de cao Technische Groothandel.

Klik HIER om de enquête te starten.

Deel de enquête link ook met je collega’s

Werkgevers beweren namelijk dat vakbonden niet representatief zijn omdat maar een minderheid van alle medewerkers vakbondslid is. Dat klopt natuurlijk niet, want iedereen wil graag een fatsoenlijke loonsverhoging, iedereen wil graag op tijd met pensioen, iedereen wil genoeg rust zodat je niet ziek wordt van je werk. Daar komen de vakorganisaties voor op en het grote verschil is dat vakbondsleden ook bereid zijn hier iets voor te doen!

Maar toch komen werkgevers steeds weer met dit argument. Wij willen nu ook met deze enquête laten zien dat onze inzet breed wordt gedragen. Daar heb jij een belangrijke rol in.
Jij kan je collega’s bereiken en hen vragen de enquête in te vullen. Stuur deze mail door aan je collega’s en vraag ze er aan mee te werken. Het is ook voor hen belangrijk genoeg, juist in deze tijd! Of laat ons weten wat je nodig hebt om de enquête binnen jouw werkplek te verspreiden. Binnenkort komt er een flyer beschikbaar welke we je bijvoorbeeld kunnen toesturen.

We willen uiterlijk 1 september 2022 met de antwoorden aan de slag. Reageer dus op tijd!
Je kunt direct in contact treden met Arie Kasper, jouw onderhandelaar in deze sector. Stuur een mail naar a.kasper@cnvvakmensen.nl of bel 06-13208402.

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je ook bij Arie Kasper terecht. Maar als je echt goed geïnformeerd wilt zijn, kan je ook de cao-pagina bezoeken. Je kunt daar het hele cao-traject volgen, meepraten en je vragen stellen.
Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ in de zoekbalk Technische Groothandel en klik dan op jouw cao. Dan kom je op de cao-pagina. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan.

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06-13 20 84 02
E   a.kasper@cnvvakmensen.nl