CNV stemt verdeeld over eindbod MEDIQ voor een nieuwe cao 2024 en 2025

Dinsdag 2 april hebben vakbonden de stemmen geteld over het eindbod van Mediq ten opzichte van een nieuwe cao voor 2024 en 2025. Vakbonden hebben overleg gehad over de uitslag van de stemming over de nieuwe cao. Leden van CNV hebben verdeeld gestemd over het eindbod. De leden van CNV die tegen hebben gestemd , hebben niet aangegeven waarom ze niet akkoord konden gaan.

Bij de andere vakbonden heeft een ruime meerderheid voor het eindbod gestemd. Dit betekent dat de werkgever een cao kan afsluiten met FNV en AVV.
Bij ons is er geen duidelijke uitslag, 50% voor, 50% tegen. Niet alle leden hebben gestemd.
We willen jullie vragen of je ermee akkoord gaat dat we de cao toch gaan ondertekenen, net als de andere bonden. Als je dat geen goed idee vindt, dan horen wij ook graag de reden, maar geeft het aan. Uiteraard zijn dit punten die wij als CNV te horen krijgen en serieus nemen. Daarom zullen wij deze punten ook meenemen naar volgende onderhandelingen.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt ontvang jij een cadeaubon van € 20 en Mediq betaalt het 1e jaar van het lidmaatschap voor het nieuwe lid. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl 
Samen staan we sterker!

Abel Smit
bestuurder CNV
M: 06 1871 0579
E: ab.smit@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error