Cao-overleg Grh. in Textielgoederen van start

Op 30 juni a.s. verstrijkt de looptijd van de cao Groothandel in Textielgoederen en aanverwante artikelen. Voordat de onderhandelingen beginnen sturen we de werkgevers onze voorstellen die we vervolgens nader toelichten tijdens de eerste onderhandelingsronde. Heb jij cao-voorstellen die we in de onderhandelingen kunnen betrekken?

Eerste cao-overleg staat voor de deur

In die voorstellenbrief komen gebruikelijke onderwerpen altijd aan de orde. Dan moet je denken aan de loonontwikkeling, werkzekerheid, generatiepact en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Tijdens zo'n eerste cao-overleg leggen we onze voorstellen aan de werkgevers voor. Dat doen werkgevers van hun kant ook en zo gaat het cao-overleg van start.

Leden  hebben invloed!

We gaan er van uit dat de medewerkers in de sector ook zelf wijzigingsvoorstellen voor de cao hebben. Waar wil jij de nadruk op leggen? Wat speelt er in de sector waar we in de cao aandacht aan moeten schenken? Wat ontbreekt of zou er juist uit kunnen? Kortom, wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaarden gewijzigd zien? 

Je kan ons voor 14 april a.s. laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn. Dat kan door mij een mailtje te sturen.
De cao is voor alle medewerkers in de sector maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen. Laat die mogelijkheid niet voorbij gaan!

De cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. 

Vragen van opmerkingen?

Vragen of opmerkingen kun je kwijt op de cao-pagina of bij mij via onderstaande gegevens.

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 1320 8402
E: a.kasper@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error