Cao-enquête Mediq 2024

Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Abel Smit, 29 jaar en bestuurder bij het CNV. Binnenkort starten de onderhandelingen voor jullie cao en mag ik namens CNV hier een belangrijke rol in spelen.

Belangrijker nog, vind ik de rol van onze leden en de medewerkers die onder deze cao gaan vallen. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie wensen. Jullie input is erg belangrijk want het gaat over jouw arbeidsvoorwaarden. Aan jou het verzoek om je mening te delen en de enquête in te vullen. Deel de enquête ook met je collega’s, ook als ze (nog) geen lid zijn. 

Data onderhandelingen

De gesprekken over een nieuwe cao staan op de volgende data gepland:

26 februari 2024
11 maart 2024
20 maart 2024

Enquête

De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen. Graag de enquête invullen voor maandag 19 februari.
Klik HIER om direct naar de enquête te gaan. 

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Mediq in. Je komt nu op de cao-pagina Mediq waar deze nieuwsbrief ook te vinden is. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link naar de enquête.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Bedankt voor het invullen van de enquête!

Abel Smit
M: 06 1871 0579
ab.smit@cnvvakmensen.nl