Overleg voor nieuwe cao Technische Groothandel geschorst

Op 5 december vond er met de werkgevers in de Technische Groothandel (WTG) weer overleg plaats voor een nieuwe cao. We zijn er nog niet uit maar het overleg verloopt constructief en sociale partners zijn met ‘huiswerk’ vertrokken.

Bouwstenen

De cao-onderhandelingen zijn daarmee geschorst en zullen op de bijeenkomst van 19 december aanstaande hervat worden.
Er wordt gezocht naar een goede balans tussen de kwalitatieve bouwstenen, denk hierbij aan een vitaliteitsregeling en een generatiepactregeling, en tussen de kwantitatieve bouwstenen, denk hierbij aan de loonontwikkeling en de reiskostenvergoeding.

Beperkte informatie

De informatie welke we nu geven is beperkt maar het is nu in niemands belang om inhoudelijk verslag te doen van de gesprekken welke al hebben plaatsgevonden. We zijn er nog niet uit, zo eenvoudig is het maar er is voldoende basis om het overleg voort te zetten. Op of direct na 19 december hopen we juist meer inhoudelijk te kunnen melden wat er is bereikt.

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je bij Arie Kasper terecht en op de cao-pagina. Ook voor alle informatie rondom cao-traject kan je de cao-pagina bezoeken. Je kunt daar het hele cao-traject volgen, meepraten en je vragen stellen. Ga hier naar jouw cao-pagina 
Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar https://www.cnvvakmensen.nl/handel/groothandel/cao-technische-groothandel/

Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan.

Arie Kasper, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 1320 8402 / a.kasper@cnvvakmensen.nl

 

 

 

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error