Al het nieuws

Nette loonsverhoging nieuwe cao Techn. Groothandel

Het overleg voor een nieuwe cao voor de medewerkers in de Technische Groothandel heeft tot een onderhandelingsresultaat geleid. Eindelijk en bovendien met een loonsverhoging waar we zeker niet ontevreden over zijn.
Onderhandelingsresultaat:

Een korte nieuwsbrief met belangrijk nieuws!
Het overleg heeft vele maanden geduurd maar vandaag is er met álle partijen een onderhandelingsresultaat bereikt waarin de nodige afspraken zijn gemaakt. Alle inspanningen achter en voor de schermen hebben hier zeker aan bijgedragen.
Pas als we alles netjes op papier hebben komen we met het hele resultaat naar buiten. Wat we wel kunnen prijsgeven is de loonsverhoging van 11%. Deze wordt in stapjes uitgekeerd gedurende de cao-looptijd tot en met 30 september 2022. Maar ook dit is onderdeel van het onderhandelingsresultaat waarmee dus eerst moet worden ingestemd.
 
Leden hebben het laatste woord:

We hopen je het onderhandelingsresultaat komende week te kunnen voorleggen. Tenslotte beslissen de leden van CNV Vakmensen of dat bereikte resultaat voor hen voldoende is om pas echt over een akkoord te kunnen spreken.
Datzelfde speelt bij de andere vakbonden én bij de werkgeversorganisatie. Dit betekent dat we pas na raadpleging van  al die leden zeker zijn van onze zaak en daarover wordt je dan opnieuw geinformeerd.
Volgende week komt er een nieuwsbrief waarin alles is opgenomen waarna je jouw stem kan uitbrengen.

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij Arie Kasper, jouw onderhandelaar in deze sector. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl of bel 06-13208402.

Maar je kunt ook online vragen stellen -en meepraten- over jouw werk en de cao waar jij onder valt. Ga hiervoor naar ons online platform: https://www.jeachterban.nl/groothandels/
Daar ontmoet je leden en niet leden en we proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op vragen uit jouw werksituatie.