Leden stemmen in met sociaal plan bij Solar

De leden van CNV Vakmensen die bij Solar Nederland BV werken hebben unaniem ingestemd met het sociaal plan wat is gemaakt om de gevolgen op te vangen voor de sluiting van de vestiging in Duiven.

Ingestemd:
We kunnen de plannen voor een organisatie-aanpassing / reorganisatie bij een bedrijf niet wegpoetsen en daar gaat CNV Vakmensen ook niet over. Wij proberen wél een zo goed mogelijk sociaal vangnet in te richten zodat de gevolgen worden opgevangen. En dat lijkt gelukt. De leden die hebben gestemd zijn unaniem akkoord met het onderhandelingsresultaat en dat is goed nieuws.

Goed nieuws, omdat de medewerkers die door de aanpassingen getroffen worden nu weten wat hun rechten zijn en welke middelen er voor bijvoorbeeld outplacement beschikbaar zijn. Overigens hebben ook de leden van FNV in meerderheid hun akkoord gegeven.

Originele versie:
De getekende originele versie van het sociaal plan is binnenkort beschikbaar. Mocht je vragen hebben over dit sociaal plan en/of de uitwerking kan contact worden opgenomen met CNV Vakmensen.

Vragen/opmerkingen?
Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij Arie Kasper, jouw onderhandelaar in deze sector. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl of bel 06-13208402.
Bezoek ook 'ns onze vernieuwde website waar alle actuele informatie over jouw sector beschikbaar is. Ga hiervoor naar:
https://www.cnvvakmensen.nl/handel/groothandel/cao-technische-groothandel/

We wensen je fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022!