Brocacef reageert op petitie werknemers

Honderden collega’s riepen Brocacef met een handtekeningenactie op om de verslechteringen in hun cao-brief aan te passen. De directie reageerde hier onlangs op. Jammer genoeg kregen wij niet de gevraagde nieuwe voorstellen maar gaf Brocacef een uitgebreide toelichting op de oude voorstellen.
In deze nieuwsbrief vragen wij jou of jij de inzet van onze kaderleden steunt.

Oproep van kaderleden: kijk het filmpje
Sommige CNV- en FNV-leden zijn teleurgesteld dat Brocacef hun voorstellen niet wijzigt zoals zij met hun collega’s in de petitie vroegen. Andere leden vinden het belangrijk dat wij in gesprek blijven met Brocacef. Onze vakbondsleden maakten daarom een filmpje waarin zij vertellen wat zij willen. Zij willen dat CNV en FNV de directie nogmaals uitleggen waarom het belangrijk is voor het personeel dat de voorstellen worden aangepast. Kijk hier naar hun verhaal en laat weten of jij hun oproep steunt, door het bericht te delen en te liken op Facebook.

Samen sterk
Brocacef heeft gereageerd op de petitie. Zij hebben dit gedaan omdat zij jullie massale verzoek niet konden negeren. Wij vinden het bemoedigend dat Brocacef zegt dat alle voorstellen en onderwerpen wat hen betreft bespreekbaar zijn en dat zij graag willen praten. Het geeft alleen niet veel vertrouwen dat zij de voorstellen niet wijzigen. Maar een goed resultaat en goed werkgeverschap, dat willen wij ook. Wil je je hier ook hard voor maken? Neem dan contact op met ondergetekende.

Job Marskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 23 90 98 65
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

Downloads