Update acties AH DC

Wederom een mooie actiedag achter de rug! En voorlopig gaan wij door, tot op heden hebben wij geen uitnodiging ontvangen van jullie werkgever waarmee ze de vakbonden tegemoet willen komen. Jullie werkgever wil wel graag met ons verder praten maar is niet bereid met een beter loonbod te komen en weigert de verslechteringen van tafel te halen.

Jullie werkgever wil wel graag met ons verder praten maar is niet bereid met een beter loonbod te komen en weigert de verslechteringen van tafel te halen. Dit hebben wij al meermaals aan onze leden voorgelegd en jullie hebben duidelijk aangegeven dat dit zeker niet voldoende is. Wij gaan dus door!

Donderdag 27 april is een actiedag, wij zullen echter geen stakers registeren. Jullie hebben je vandaag kunnen inschrijven als staker voor morgen als je je vrijwillig had opgegeven om te werken. 

Vrijdag 28 mei en in het weekend kun je je weer bij de tent van CNV Vakmensen inschrijven als staker. 

Maandag 1 mei is ook weer een stakingsdag en kun je je bij de tent inschrijven als staker. FNV organiseert die dag een manifestatie in Amsterdam in het kader van de dag van de arbeid. Er zullen bussen vanuit jullie DC vertrekken naar Amsterdam. Wil je ook naar de manifestatie geef je daar dan voor op via de volgende link:

Nederlands
https://www.onderzoek.fnv.nl/?f=knk29pf6rw

English
https://www.onderzoek.fnv.nl/?f=mpn7emwyym

Het is uiteraard niet verplicht mee te gaan. 

Mede namens de kaderleden Lianne Jol, Harry Horsman, Francis Bak, Patrick van Keulen en Huub Adriaens. 

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error