Uitnodiging online driekwart vergadering CNV Vakmensen

Zoals jullie hebben vernomen verliepen de cao onderhandelingen uiterst moeizaam. CNV Vakmensen en FNV Handel hadden bij het laatste overleg aangegeven verder te willen praten indien jullie werkgever aan een aantal voorwaarden zou voldoen. Helaas is dat niet gebeurd en moeten wij concluderen dat wij uit onderhandeld zijn. Wij nodigen jullie daarom uit voor een online driekwart vergadering op woensdag 19 april.

Uitonderhandeld
Tijdens het laatste overleg op 3 april hebben wij wederom onze voorstellen en standpunten toegelicht tijdens de vierde onderhandelingsronde. Werkgever gaf wederom aan niet tegemoet te willen komen aan onze eisen. Wij hebben toen aangegeven dat er op deze manier geen grond is om verder te onderhandelen en hebben jullie werkgever drie voorwaarden gesteld:
  • Een loonbod van ten minste 10 procent
  • Verslechteringen worden van tafel gehaald
  • Werkgever komt ons vóór 15 april tegemoet
Jullie werkgever heeft hieraan niet voldaan, daarom zien wij geen grond meer om verder te praten en vragen wij onze leden te stemmen over het vervolg van het traject. 

Driekwartvergadering
In de afgelopen dagen hebben wij veel DC's bezocht voor ledenraadplegingen. Wij hebben telkens ook een peiling gehouden en bijna overal stemden onze leden unaniem voor acties. Voordat wij jullie werkgever een ultimatum brief kunnen verzenden is het nodig dat de leden van CNV Vakmensen in een driekwart vergadering aangeven te willen actievoeren. Deze vergadering zal plaatsvinden op woensdag 19 april om 19.30 uur. Deelnemen kan via MS Teams, gebruik hieroor de onderstaande link. 

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Het is  voor het vervolg van dit proces belangrijk dat zoveel mogelijk leden deelnemen aan deze vergadering en hun stem uitbrengen. 

Mede namens de onderhandelingsdelegatie

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl


Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error