Wat als er geen vakbond is? En hoe belangrijk is de rol van leden hierin...?

CNV Vakmensen start vandaag een campagne om de noodzaak van een vakbond onder de aandacht te brengen bij medewerkers in de Elektrotechnische Detailhandel. En hoe belangrijk daarin de rol van leden is...!

Leden zijn voor CNV Vakmensen super belangrijk, ze zijn onmisbaar om arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden overeind te houden en verder te verbeteren. Sterker nog, hoe meer leden, hoe sterker we staan en hoe meer wij kunnen bereiken.

Geen vakbond, geen vakantie!

Hoe zou jouw situatie in de winkel eruitzien zonder vakbond? Waarschijnlijk kreeg je nooit loonsverhoging, had je geen vakantiedagen en geen veilige werkplek. Gelukkig zijn die zekerheden er dankzij de vakbond wel. Maar toch valt er nog steeds veel te verbeteren. Minder flex-contracten bijvoorbeeld. Of meer zekerheid over je inkomen. En wat als je hulp nodig hebt bij een reorganisatie? 

Zonder vakbond, geen leden! Maak jouw collega daarom lid!

Bij deze nieuwsbrief ontvang je ook de actieflyer. Verspreid deze onder collega's en praat met hen over het lidmaatschap en het belang van een vakbond. Om jou te bedanken als je een lid inschrijft krijg jij een cadeaubon. Normaal heeft die cadeaubon een waarde van €12,50, maar tot eind oktober speciaal voor iedereen die in de Elektro technische Detailhandel werkt, verdubbelen we de waarde. Dus voor ieder lid die jij aanbrengt vanaf vandaag tot eind oktober ontvang jij een cadeaubon t.w.v. €25,-  

Mocht je de papieren versie van de flyer nodig hebben of wil je een potentieel lid in contact brengen met mij, schroom niet om via onderstaande contactgegevens contact op te nemen. 

Martijn den Heijer
Bestuurder / Onderhandelaar
030 751 1950
m.denheijer@cnvvakmensen.nl
Twitter: @mdenheijer

Downloads