Overgang cao HEMA naar cao Retail Non Food

Zeer recent heb je van HEMA informatie gekregen over de overgang van de huidige HEMA cao naar de cao Retail Non Food. En uiteraard ook wat dat voor jouw arbeidsvoorwaarden betekent. CNV Vakmensen staat klaar om je te adviseren.

Persoonlijke brief

In februari dit jaar heb ik je geinformeerd over deze overgang, dat CNV Vakmensen hier niet aan zou meewerken en over wat de overgang voor je zou kunnen betekenen. Ga voor de mailingen die ik hierover heb gestuurd naar de cao-pagina. In een persoonlijke brief heb je deze week een nieuwe arbeidsvoorwaardelijk aanbod en de overgangsregeling ontvangen. 

Ons advies 

Als lid van CNV Vakmensen kun je bij ons een advies of een check krijgen of het verstandig is om te tekenen voor het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket of dat het beter is om niet te tekenen waardoor je tenminste houdt wat je nu hebt. Deze afweging kan per individu verschillend uitpakken. Neem hiervoor contact op via 030 - 751 1001. 

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ook kan je per e-mail naar mij reageren. Ik lees graag jouw
reactie!

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 / E m.denheijer@cnvvakmensen.nl