Onderhandelingen cao KNDB van start

Op 26 maart heeft het eerste overleg plaatsgevonden. Voorstellenbrieven zijn gedeeld en besproken.

Als lid heb je de voorstellenbrief van CNV ontvangen. 
Vanuit werkgevers is er ook een voorstellenbrief opgesteld, deze tref je aan als bijlage.

Zoals ook al aangegeven in de voorstellenbrief is het loon één van de belangrijkste punten tijdens de onderhandelingen. Immers, door de stijging van het minimumloon was het loongebouw niet meer up-to-date. Een aanpassing, die ook voor de toekomst nog realistisch is, is vanuit CNV belangrijk.
We hebben uitvoerig hierover gesproken. KNDB had een voorstel voor aanpassing dat een eind in de richting komt, maar waarop vanuit vakbondszijde nog een aantal aanpassingen is voorgesteld. Op 15 april praten we hier verder over. 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, mail k.huntjens@cnv.nl

De cao online

Iedereen kan meepraten op de cao-pagina KNDB, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Meer informatie over de cao van KNDB kun je vinden op: jouw cao-pagina.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos  en type KNDB in het cao zoekveld.

Vragen, opmerkingen, lid worden

Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24,- voor de eerste 6 maanden. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven via:
Maak jouw collega lid van CNV

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV
M: 06 4782 6877
E:  k.huntjens@cnv.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error