Leden stemmen in met cao resultaat Bijenkorf

De afgelopen week heb je kunnen stemmen over het cao resultaat van de Bijenkorf. In overgrote meerderheid hebben jij en jouw collega CNV leden ingestemd.

Nieuwe cao is een feit

In ruime meerderheid zijn de CNV Leden akkoord gegaan met het cao resultaat. Hiermee is een nieuwe eenjarige cao een feit. Dat is dus positief nieuws!

In de bijlage tref je nogmaals het cao resultaat aan.

Omdat het maar een eenjarige cao is, die feitelijk al op 1 juli 2021 is ingegaan, zullen we in de komende maanden ook al weer gaan praten over een nieuwe cao die vanaf 1 juli 2022 gaat gelden. Hierbij gaan ook twee werkgroepen aan de gang. 

Meld je aan voor een werkgroep

Er zijn twee werkgroepen afgesproken die zich gaan buigen over enerzijds de roostersproblematiek en anderzijds het loongebouw. Deze werkgroepen zullen bemenst worden door de Bijenkorf, CNV Vakmensen en FNV Handel. Graag wil ik je vragen of je interesse hebt om in één van de werkgroepen mee te praten, want het is heel belangrijk om input te krijgen vanuit de werkvloer. Deelname aan zo'n werkgroep geeft jou invloed op de resultaten, is interesssant en ook heel leerzaam.

Je kan je aanmelden voor een werkgroep via m.denheijer@cnvvakmensen.nl Na aanmelding zal ik spoedig contact met je opnemen.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. 

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error