Cao onderhandelingen Boek- en Kantoorvakhandel van start!

Kort geleden zijn de onderhandelingen van start gegaan voor een nieuwe cao in de Boek- en Kantoorvakhandel.

De stand van zaken in de onderhandelingen

De gesprekken over een nieuwe cao verlopen constructief, maar ook zeker niet gemakkelijk. De corona pandemie heeft, dat zul je begrijpen, een belangrijke invloed op de voortgang. De gehele Retail ondervindt grote gevolgen van Corona en de hieruit voortvloeiende kabinetsbesluiten, daar zijn de Boek- en Kantoorvakhandel geen uitzondering in. Hier tegenover staan de hoge energierekening en de gestegen inflatie voor mensen, die ook een rol spelen in de gesprekken.

CNV Vakmensen en werkgevers praten momenteel maar over een zeer beperkt aantal onderwerpen, waarvan loon de belangrijkste is. Alle betrokken partijen bij deze cao hebben namelijk de hoop uitgesproken om al binnen afzienbare tijd tot een resultaat te komen. Of dit luk? Hierover valt nu nog niets te zeggen. Maar ik hou je op de hoogte!

Meepraten en contact

In de tussentijd ben ik altijd benieuwd naar jouw mening! Op de cao-pagina kun je ideeën plaatsen, opmerkingen geven en je vraag stellen. Het hele cao-traject is daar op de voet te volgen. Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten op de cao-pagina of via onderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2016 4972 / E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error