Detailhandel non-food

Cao Retail Non-Food

-
Nieuwe cao in onderhandeling

De naam van de cao zegt het eigenlijk al. Deze cao is van toepassing op heel veel winkels en webshops in de non food. Parfumerieën, juweliers, mode, sport, schoenen, tuincentra, wonen.

In de cao staan alle afspraken die zijn gemaakt over loon, toeslagen, werktijden, vakantie en alle andere zaken die je wil weten over jouw arbeidsvoorwaarden.

In de cao zijn afspraken gemaakt over jouw persoonlijke opleidingsbudget, het IOB. Om te weten te komen hoe hoog jouw budget is en wat het aanbod is wat bij jou past, kijk dan op de site www.werkindewinkel.nl

Daarnaast staan er veel zaken over de branche waar je in werkt en welke mogelijkheden er naast jouw persoonlijke leerrekening nog meer zijn om jezelf te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Jacqueline Twerda
Onderhandelaar

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte