Cao Retail Non-Food

Looptijd: -

De naam van de cao zegt het eigenlijk al. De cao Retail Non-Food is van toepassing op heel veel winkels en webshops in de Non-Food. Parfumerieën, juweliers, mode, sport, schoenen, tuincentra, wonen. In de cao staan alle afspraken die zijn gemaakt over loon, toeslagen, werktijden, vakantie en alle andere zaken die je wil weten over jouw arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over de cao Retail Non-Food

De onderhandelingen voor de nieuwe cao Retail Non-Food 2024 worden in laatste helft 2023 opgepakt. Houd het nieuwsoverzicht in de gaten en zie hoe jij kan bijdragen aan het cao-proces.

Extra hulpmiddelen voor de cao Retail Non-Food

Individueel ontwikkelbudget (IOB)

In de cao zijn afspraken gemaakt over jouw persoonlijke opleidingsbudget, het IOB. Dit is het individueel ontwikkelbudget. Jouw werkgever stort iedere maand een bepaald bedrag en zo wordt jouw budget opgebouwd. Dit budget mag je vervolgens uitgeven aan opleidingen, cursussen en training. Bekijk hoe hoog jouw budget is en of het aanbod bij jou past.

Gratis opleidingen

Retail medewerkers kunnen zich gratis inschrijven voor uiteenlopende opleidingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Rijkssubsidie van NL Leert Door. Deze regeling was een groot succes in 2020 en 2021 en is daarom verlengd tot 31 december 2022. Je kunt een opleiding volgen ter waarde van € 575,- tot € 1650,-. Bekijk welke opleiding bij jou past en investeer in jouw loopbaan!

Veelgestelde vragen over de cao Retail Non-Food

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Jacqueline Twerda
Onderhandelaar

Vragen of opmerkingen over de cao?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte