Stem over het onderhandelingsresultaat Cao Dierenspeciaalzaken, muziekinstrumenten & bladmuziek

Afgelopen maand hebben CNV Vakmensen en de werkgevers in de detailhandel in dierenspeciaalzaken, aquariumspeciaalzaken en hengelsportspeciaalzaken én ook voor medewerkers in de detailhandel in muziekinstrumenten en bladmuziek, pianostemmers en pianotechnici een onderhandelingsresultaat bereikt voor een cao voor 1 jaar. Graag vernemen wij of je hiermee kan instemmen.

Omdat de loonparagraaf in september 2021 al is afgesproken, betreft dit onderhandelijngsresultaat maar een beperkt aantal afspraken waarvan nog een deel nader onderzoek en afstemming vergt. In de bijlage bij deze nieuwsbrief tref je de volledige tekst aan van het onderhandelingsresultaat. 

Nu is het woord aan jou

Dit onderhandelingsresultaat is het maximaal haalbare wat we door onderhandelen hebben kunnen bereiken. De afspraken die nu ter stemming voorliggen, in combinatie met de al eerder afgesproken loonparagraaf, vindt CNV Vakmensen reëel. Maar nu is het woord aan jou. Met deze link kom je bij de stemming. Je kan uiterlijk 11 februari 2022 je stem uitbrengen. 

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. 

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 / E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads