Cao dierenspeciaalzaken, muziekinstrumenten & bladmuziek, pianostemmers & pianotechnici defintief

CNV leden hebben in de afgelopen periode hun mening kunnen geven over het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao voor de Dierenspeciaalzaken, muziekinstrumenten & bladmuziek, pianostemmers & pianotechnici. Naast de uitslag hiervan besteden we in deze nieuwsbrief ook aandacht aan nut en noodzaak van kaderleden bij een cao traject.

Leden stemmen in met onderhandelingsresultaat 

De ledenraadpleging over het onderhandelingsresultaat heeft tot een positieve uitkomst geleid. Hiermee is de nieuwe cao voor de dierenspeciaalzaken, muziekinstrumenten én bladmuziek, pianostemmers & pianotechnici, met een looptijd van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2023, een feit. Binnenkort vind je de nieuwe cao tekst op de speciale website voor deze cao. De url link vind je onderaan deze pagina.    

Kaderleden gezocht

Om aan te sluiten bij de wensen en behoefte van jou en jouw collega's is het belangrijk dat medewerkers, waar de cao's voor de dierenspeciaalzaken, muziekinstrumenten én bladmuziek, pianostemmers & pianotechnici op van toepassing zijn, met ons meepraten en -denken. Als CNV kaderlid ben je de ogen en oren van de werkvloer en breng je belangrijke informatie en kennis mee waardoor we een nieuwe cao meer kunnen laten aansluiten bij de medewerkers binnen de branches.

Voor mij als onderhandelaar is het van groot belang om kaderleden te hebben die mij voeden met belangrijke informatie en kennis vanuit de werkvloer. Maar voor jou is het ook heel zinvol, leerzaam en interessant om van dichterbij zo'n onderhandelingstraject mee te maken en mee te praten/denken over de totstandkoming van een nieuwe cao. Het is echt de moeite waard om ervaring op te doen als CNV kaderlid! Je kan jouw interesse kenbaar maken via de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief. 

Samen Sterk!

Hoe meer leden, hoe sterker we staan! Jij bent al lid van CNV Vakmensen, maar jouw collega misschien nog niet? Praat met hem/haar over hoe belangrijk het is om de krachten te bundelen voor goede collectieve arbeidsvorwaarden. Kan je een collega lid maken...? Ga dan naar www.cnv-ledenwerven.nl/

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. 


Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 / E m.denheijer@cnvvakmensen.nl