Hoe werkt de Leerrekening in jouw sector, de Elektrotechnische Detailhandel?

Vorig jaar is er op initiatief van CNV Vakmensen en samen met werkgevers een individueel leerbudget in de Elektrotechnische Detailhandel, de sector waarin jij werkzaam bent, geïntroduceerd. Dit noemen wij de Leerrekening. Met een filmpje leggen we hierover meer uit.

Lang leve Leren

Op 1 september vorig jaar is het Persoonlijk Leerbudget live gegaan, waarmee leren en jezelf ontwikkelen nu nog makkelijker en leuker is. Dit mooie instrument is op initiatief van CNV Vakmensen en in samenwerking met werkgevers ontwikkeld voor medewerkers die werkzaam zijn in winkels met consumentenelektronica ter bevordering van zijn of haar arbeidsmarktpositie.

Werk jij in de elektrotechnische detailhandel? Dan heb jij mogelijk recht op opleidingsmogelijkheden, betaald door jouw werkgever! Mijn collega’s Verity en Rolinde hebben voor jou hierover een filmpje gemaakt. 

Kijk het filmpje hier en mis deze kans niet!

Meer weten?

Voor de voorwaarden en uitgebreide informatie wil ik je uitnodigen om de exclusieve website voor het Persoonlijke Leerbudget in de ETD hier te checken.

Let op, de termijn waarin je werkzaam moet zijn binnen de ETD om gebruik te kunnen maken van het Persoonlijk Leerbudget, en waarover gesproken wordt in het filmpje, is inmiddels verlengd tot en met eind 2022!

Maak gebruik van jouw Persoonlijk Leerbudget...Juist nu. In deze onrustige en onzekere tijden is het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen en te werken aan een sterkere arbeidsmarktpositie!

Contact

Heb jij vragen/opmerkingen over het persoonlijk leerbudget, de cao of over andere werk gerelateerde onderwerpen? >> Stel je vragen 24/7 op Je Achterban Ik reageer graag en zo snel  mogelijk!<< 

Martijn den Heijer

Bestuurder / Onderhandelaar
030 751 1950
m.denheijer@cnvvakmensen.nl