Al het nieuws

Wat moet er in de nieuwe cao Doe-Het-Zelf & Bouwmarkt?

De onderhandelingen voor nieuwe collectieve arbeidsvoorwaarden (cao) in de doe-het-zelf-branche gaan beginnen. Wat moeten we daar bespreken? Een loonstijging uiteraard. Maar ook andere zaken over het werk kunnen we in een cao afspreken. Vul de peiling in en laat me weten wat we mee moeten nemen naar de onderhandelingstafel.
Vul de peiling hier in. De peiling bestaat uit dertien meerkeuzevragen en een open invulveld waar je je wensen kwijt kunt. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen aan collega's die geen lid zijn. We horen namelijk graag wat er beter kan in de doe-het-zelf-sector. Vul de peiling deze week nog in, zodat ik volgende week een voorstellenbrief aan werkgevers kan opstellen.

Waar moet je dan aan denken? Je loon bijvoorbeeld. De positie van jongeren en flexwerkers. Ontziemaatregelen voor oudere medewerkers. Opleiding, scholing, pensioen, gezonde roosters en werktijden, en natuurlijk werkdruk in de winkels. Kortom, er is heel veel te regelen in een cao. Wat we bespreken is aan jullie.

Heb je vragen die je even persoonlijk wil delen, bel me gerust. Ben ik niet bereikbaar, laat dan je telefoonnummer achter via een appje en ik bel je terug. We horen graag van jullie.


Met vriendelijke groet, Erik Honkoop

Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
M: 06 - 5132 0918
E: e.honkoop@cnvvakmensen.nl
 
Lid worden is zinvol. CNV Vakmensen