Teken de petitie voor een eerlijke Supermarkt cao!

De onderhandelingen voor jouw nieuwe cao zijn vastgelopen zoals je weet. Wat gaan we daar aan doen?

Actie?
In deze tijd rond Kerst en een lockdown, kunnen we geen acties gaan organiseren waar het publiek last van heeft. Wat we wel willen is dat het publiek, iedereen die boodschappen doet,  de medewerkers in de Supermarkten steunen. Lockdown of niet, jullie zijn altijd aan het werk en het is drukker dan ooit.

Petitie
Wij willen iedereen oproepen om de petitie te tekenen! Daarmee steunen ze onze onderhandeling voor jouw eerlijke salaris. Teken hem dus zelf ook.

>> GA NAAR DE PETITIE <<

Online campagne
De komende weken kun je deze oproep tegenkomen op veel plekken. In de supermarkten zelf op de tv schermen, maar ook via diverse Sociale media! Kijk hier op onze actiesite voor de filmpjes die we gaan delen, de uitleg over deze campagne en de link naar de petitie!

En nu verder

Jij bent al lid! Verstandig. Nu meer dan ooit hebben we in jouw sector meer leden nodig. Want hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan in de onderhandelingen die wij namens alle werknemers voeren. Jij hebt dus ook voordeel bij meer leden! Stuur deze mail ook door aan je collega´s die misschien nog geen lid zijn.

Cadeau
Om dit extra aan te moedigen hebben wij een zeer mooie aanbieding. Voor elke 10 nieuwe leden die er binnen komen voor 1 januari 2021, geven wij een cadeaucheque ter waarde van een jaar contributie weg! Ja, dat lees je goed.  In welke contributie klasse je ook valt. Hoe meer je betaalt hoe hoger dus je prijs.

Breng jij een nieuw lid aan dan ontvang jij al per nieuw lid een bon t.w.v. €12.50, maar ook jij maakt dan kans op die cadeaucheque ter waarde van een jaar contributie. De nieuwe leden en de "aanbrengers"gaan in de eerste week van januari in een digitale grasbbelton en daar halen we per 10 nieuwe leden een naam uit!

Community
Vind jij het ondertekenen van een petitie niet genoeg en wil je meer kwijt over deze cao onderhandelingen, de houding van de werkgevers od over iets anders i.v.m jouw werk? Ga dan naar Je Achterban. De online community voor alle supermarktmedewerkers. Gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.