Ledervergadering Aldi DC Drachten

Aldi heeft besloten het distributie centrum in Drachten te verhuizen naar Groningen. CNV Vakmensen heeft met Aldi gesproken over de gevolgen van deze verhuizing voor de werknemers.

Zoals jullie weten, zal er een nieuw distributie centrum worden gebouwd in Groningen, waar alle activiteiten van Drachten naartoe zullen worden verhuisd. Wij hebben met jouw werkgever gesproken over de gevolgen die deze verhuizing heeft voor jouw als werknemer.

Reiskosten, reistijd, werktijden. Al deze zaken zijn aanbod gekomen en dit heeft geleid tot een sociale regeling om deze gevolgen op te vangen en te verzachten. Graag zou ik met jullie willen praten over wat er nu op papier staat. Wat staat er nu eigenlijk? Wat vind jij ervan? Waar loop je tegen aan?

Ik nodig je van harte uit met mij te praten over deze regeling. Stel je vragen en maak jouw opmerking. De vergaderingen staan gepland op:
                                                   Dinsdag 16 maart van 13.00 - 14.00 en 14.00 -15.00 uur
                                                                              Locatie DC Drachten

Wij zien elkaar volgende week. Mocht je niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn, dan stel jouw vraag vooral via de mail: j.twerda@cnvvakmensen.nl

Vriendelijke groet,

Jacqueline Twerda
Bestuurder CNV Vakmensen

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Supermarkten VGL blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.