Leden gaan akkoord met nieuwe cao Gall&Gall

De leden van CNV Vakmensen hebben in meerderheid voor gestemd en daarmee is er een nieuwe cao.

Tijdens de looptijd van deze nieuwe cao zullen bonden en werkgever over een aantal onderwerpen met elkaar doorpraten. Dit zijn de protocol afspraken. Hierover ontvang je steeds informatie en hebben wij ook jouw input nodig. 

Protocolafspraak uitbreiding contractsomvang

Jouw werkgever heeft aangegeven bij iedereen duidelijk bekend te maken, dat uitbreiding van jouw contracturen in overleg mogelijk is. Mocht jij graag meer uren willen werken en dus een uitbreiding willen van jouw contract, geef dit aan.

Protocolafspraak flexibiliteit

Tijdens de looptijd van deze cao, zullen wij met jouw werkgever praten over hoe om te gaan met zekerheid en flexibiliteit van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Het doel is om te onderzoeken of er minder gebruik gemaakt kan worden van uitzendkrachten en er meer werknemers direct in dienst bij Gall&Gall kunnen treden. 

Protocolafspraak toeslagen

Werkgever wil tijdens de looptijd van deze cao in gesprek met de bonden over de toeslagen. Wij zullen dit gesprek voeren en aan jou vragen om je mening en input. 

Protocolafspraak beloning

Wij willen onderzoeken hoe het zit met de beloning van werknemers in de winkels en op het DC. Hierbij willen we de beloning vergelijken met andere cao's waarin soortgelijke werkzaamheden staan beschreven en worden beloond. Dank voor het uitbrengen van jouw stem. Wil je het hele cao-traject nog eens bekijken ga dan naar de cao-pagina Cao Gall & Gall - Sector Detailhandel food | CNV Vakmensen

Jacqueline Twerda, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2300 6214 / j.twerda@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error