Resultaat cao Drogisterij: ledenbijeenkomst 19 december

Op 15 december heeft er wederom een overleg plaatsgevonden over de cao voor Etos, Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en Holland en Barrett. Dit resultaat wil CNV graag met haar leden bespreken.

Loon

Tijdens het eerste overleg en ook op 15 december bleek duidelijk dat loon een van de belangrijkste onderdelen van het overleg is. De voorstellenbrief van CNV Vakmensen, die gemaakt is aan de hand van jullie reacties op de vragenlijst, is gedeeld met werkgevers en je treft de brief aan als bijlage. Hoewel er veel meer aandachtspunten zijn, die ook zeer belangrijk zijn, was het nu van groot belang dat er op korte termijn afspraken moesten komen over de forse loonsverhoging. 
De afgelopen periode zijn er eenzijdig wel loonsverhogingen gegeven, maar het salarisgebouw in de cao is niet aangepast. Insteek van het gesprek van 15 december was om tot afspraken te komen over de lonen en daarna afspraken te maken over hoe de andere punten ingevuld kunnen worden.

Online overleg op 19 december, 20.00 uur

Het voorstel van werkgevers en de uitkomst van het gesprek wil ik graag met medewerkers bespreken. Dit overleg is gepland op maandag 19 december om 20.00 uur, via MS Teams. 
Niet-leden zijn welkom om de informatie te krijgen maar het stemmen over het voorstel is voor behouden aan CNV-leden. Ik roep je dan ook dringend op je aan te sluiten bij het overleg van 19 december. Het gaat immers over jouw cao.

Link naar de MS Teams vergadering

Je kunt het overleg bijwonen door gebruik te maken van deze link naar de MS Teams-vergadering. Mocht je al eerder te maken krijgen met gevolgen van de onderhandelingen van 15 december, neem dan contact met mij op.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op: via e-mail k.huntjens@cnvvakmensen.nl  of telefonisch.  Of ga naar de cao-pagina. 

Kitty Huntjens, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 4782 6877 / k.huntjens@cnvvakmensen.nl 


Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error