Cao Supermarkten VGL

Looptijd: -

De cao Supermarkten VGL geldt voor werknemers van supermarkten die zijn aangesloten bij de Vereniging van Grootwinkelbedrijven in Levensmiddelen (VGL). Dit zijn veel grote supermarkten zoals Albert Heijn, Hoogvliet, Jumbo, Lidl en Aldi. In de cao Supermarkten staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Meer informatie over de cao Supermarkten VGL

De cao Supermarkt VGL loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2023. Het cao-proces duurde langer dan normaal. De onderhandelingen voor deze cao blokkeerde in maart 2021 en pas negen maanden later is het proces doorgezet. Er was eindelijk een eindbod en daar is deze cao VGL uitgekomen. Naast deze cao VGL is er ook de cao Supermarkten Levensmiddelen. Deze geldt voor werknemers bij een zogenoemde franchise-supermarkt. De cao’s zijn vrijwel hetzelfde, alleen de pensioenafspraken wijken af.

Veelgestelde vragen over de cao Supermarkt VGL

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Jacqueline Twerda
Onderhandelaar

Vragen of opmerkingen over de cao?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte