Detailhandel food

Cao Supermarkten VGL

-
Nieuwe cao in onderhandeling

De cao Supermarkten VGL geldt voor werknemers bij supermarkten die zijn aangesloten bij de Vereniging van Grootwinkelbedrijven in Levensmiddelen (VGL). Voorbeelden zijn Albert Heijn, Hoogvliet, Jumbo, Aldi of Plus. Daarnaast is er de cao Supermarkten Levensmiddelen. Deze geldt voor werknemers bij een zogenoemde franchise-supermarkt.

De cao’s zijn vrijwel hetzelfde, alleen de pensioenafspraken wijken af. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Wat speelt er in de cao?

De cao is per 1 april 2020 verlopen. De onderhandelingen over een nieuwe cao blokkeerden in maart van 2021. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Veelgestelde vragen

Andere veelgestelde vragen

Contactpersoon

Jacqueline Twerda
Onderhandelaar

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte