Leden CNV stemmen in met eindbod Zorgverzekeraars

Tweederde van de leden die hun stem hebben uitgebracht hebben voor het eindbod gestemd. Dit betekent dat wij de cao zullen gaan ondertekenen.

De leden van het FNV hebben in meerderheid tegen het eindbod gestemd. Hierdoor zullen alleen de Unie en het CNV de cao ondertekenen.
De leden van het CNV die tegen hebben gestemd, vinden vooral dat het loonbod te laag is.

Praktisch betekent dit dat je zo spoedig mogelijk een éénmalig bedrag van € 1000,- bruto zult ontvangen en een loonsverhoging van 4% vanaf 1 oktober jongstleden. Deze loonsverhoging is dus met terugwerkende kracht.

Daarnaast is afgesproken dat de lonen ook per 1 oktober 2023 met 4% worden verhoogd. Verder zijn er nog een aantal aanvullende afspraken gemaakt. Deze staan in de tekst van het eindbod, welke ik bij de vorige nieuwsbrief heb meegestuurd. Je kunt deze ook vinden op de site van CNV Vakmensen.

Zoals je inmiddels weet, heb ik de cao zorgverzekeraars onlangs van mijn collega Robbert Wonnink overgenomen. Helaas hebben wij bij deze cao geen actief betrokken leden. Als jij hierin verandering wilt brengen, neem dan contact met mij op.

CNV Vakmensen
Henk Jongsma, bestuurder
M. 06-22383073
E. h.jongsma@cnvvakmensen.nl

 

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error