Geen akkoord cao, VGZ doet eindbod

We zijn er niet in geslaagd om met VGZ tot een cao-akkoord te komen. Dit heeft geresulteerd in een eindbod van de werkgever.

Het loonbod dat VGZ heeft gedaan, staat te ver af van onze loonvraag. De werkgever gaf aan niet meer te kunnen bieden, waarmee wij uit onderhandeld waren. Naar aanleiding hiervan heeft de werkgever een eindbod gedaan.

Eindbod

Het eindbod (zie bijlage) heb ik met de kaderleden besproken. Samen hebben wij besloten dat wij het eindbod negatief voorleggen aan de leden. De reden hiervan is dat de afstand tussen het geboden loon en onze loonvraag te groot is.

Stemming

Met deze LINK kun je stemmen over het eindbod. Doe dit uiterlijk vrijdag 3 februari 2023. Naar aanleiding van de uitkomst van de stemming zullen wij bepalen of wij de cao ondertekenen of niet.

Om een toelichting te geven op het eindbod organiseren wij een digitale ledenbijeenkomst op woensdag 25 januari 2023 om 16.00 uur. Stuur mij een email als je hier aan wilt deelnemen. Je ontvangt dan uiterlijk een uur voor de bijeenkomst een link.

Meepraten en reageren

Als je vragen hebt of een opmerking hebt, dan kun je mij mailen of bellen. Betrokkenheid stel ik op prijs. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Henk Jongsma
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-22 38 30 73
E  h.jongsma@cnvvakmensen.nl

 

Downloads