Zorgverzekeraars doen eindbod

Op 29 september hebben de werkgevers aan de bonden een eindbod gedaan voor de cao Zorgverzekeraars. Het CNV legt dit eindbod aan de leden voor. Laat je stem horen.

Een eindbod is teleurstellend. Dit betekent dat we er met onderhandelen niet uitgekomen zijn. Het laatste bod van de werkgevers staat te ver af van de voorstellen die wij als CNV hebben gedaan.

De leden zijn nu aan zet. Als het eindbod door een meerderheid van delen wordt afgewezen dan zullen wij ons beraden op de voortgang. Als bijlage stuur ik je de tekst van het eindbod.

Stemming

Reageer door op deze link te klikken. Doe dit uiterlijk 13 november. Daarna horen jullie weer van mij.


Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Breng daarom je stem uit op de cao-pagina van Zorgverzekeraars. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan in de zoekbalk Zorgverzekeraars in. Hier vind je een tijdsbalk. Bij stemmingen kan je je stem uitbrengen. Let op! Alleen de stem van leden tellen mee voor de einduitslag.

Iedereen, lid of geen lid, kan daar meepraten, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt geen account nodig. Dus ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten.


CNV Vakmensen
Henk Jongsma, bestuurder
E. h.jongsma@cnvvakmensen.nl
M. 06-22383073

Downloads

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error