Grote meerderheid leden akkoord met nieuwe cao Zorgverzekeraars

De afgelopen dagen konden jullie stemmen over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. Een grote meerderheid heeft aangegeven akkoord te zijn met het bereikte resultaat. Hiermee is de nieuwe cao Zorgverzekeraars definitief rondgekomen.

Stemming
De afgelopen dagen konden jullie en de leden van FNV Finance en De Unie stemmen over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao Zorgverzekeraars. Uit deze raadpleging is gebleken dat bij alle vakbonden een grote meerderheid van de leden heeft ingestemd. Hiermee is de cao Zorgverzekeraars definitief rondgekomen.

Tekst cao
De komende periode zal de tekst van de cao opgesteld gaan worden. Zodra de tekst van de cao definitief is vastgesteld, zal deze gedeeld gaan worden.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben, of wil je reageren, neem dan contact met mij op.

Samen sterker!
Jij bent al lid van CNV Vakmensen. Als lid van CNV Vakmensen mag je meepraten over jouw cao. Misschien wil je collega ook meepraten over de cao. Maak je collega dan lid, samen staan we sterker! Zeker nu. Als jij een nieuw lid aanwerft, ontvang je een cadeaubon t.w.v. € 12,50. Jouw collega ontvangt over de eerste zes maanden 50% korting. Zo profiteer zowel jij als je collega van deze actie. Voor meer informatie kijk op https://www.cnv-ledenwerven.nl/.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M :  06 -  51 86 42 65
E :  r.wonnink@cnvvakmensen.nl