Verbeterd onderhandelingsresultaat ICON

Vorige week heb ik aan jullie gevraagd of jullie het de moeite waard vonden om op de uitnodiging van Icon in te gaan en weer in gesprek te gaan. Op die vraag is er een heel duidelijk ‘ja’ gekomen.

Nieuw voorstel van werkgever

Ik heb inmiddels contact gehad met jullie werkgever en ook een nieuw voorstel ontvangen. Zoals altijd leg ik dat wederom aan jullie voor, mits het uiteraard een significante verbetering is. Het voorstel is bijgesloten in de bijlage. Ten opzichte van het laatste voorstel van vorige week is de maximumvergoeding van de reiskosten nog verder opgehoogd naar €400.
Verder is er afgesproken dat aan degenen die aan het einde van hun schaal zitten, ook een extra periodiek wordt toegekend. Dit geldt mits je vóór 1 juli 2022 in dienst was. Iedereen die nog niet aan het einde zat heeft deze periodiek al gehad aan het begin van het jaar.

Leden beslissen

Ik zou zonder een overduidelijk mandaat van jullie als leden nooit in gesprek gaan met jullie werkgever. Zoals de hele tijd in dit traject beslis niet ik, maar jullie als leden van CNV Vakmensen.

Moeizaam cao-traject

De sentimenten en emoties over dit moeizame cao-traject bij Icon zijn voor mij heel duidelijk: het is vooral heel jammer dat we hierin zijn beland. De zorgen, teleurstellingen en irritaties over het uitgevoerde beleid en het gemis van waardering heb ik meer dan regelmatig neergelegd bij jullie werkgever. Aan hen is het om die handschoen nu echt eens op te pakken en er wat mee te gaan doen. Maar iets wat langzaam is afgebroken, kost ook tijd om te herstellen. Dat gaan we in dit cao-traject niet oplossen. Je kan het hele cao-traject bekijken op Cao ICON | CNV Vakmensen

Breng hierna jouw stem uit 

Kort nadat je deze nieuwsbrief hebt ontvangen, sturen we jou als lid van CNV Vakmensen een tweede nieuwsbrief met de unieke mogelijkheid om te stemmen. Je kan maar één keer je stem uitbrengen door op VOOR of TEGEN te drukken. Stemmen kan uiterlijk 15 mei 2023, 12.00 uur.

Heb je nog vragen?

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan ben ik het beste per e-mail bereikbaar. Telefonisch mag ook.

Sijtze de Bruine, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5756 5090 / s.debruine@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error