Stem over het onderhandelingsresultaat Cao PRA / ICON

leeg

Vorige week maandag 20 december hebben we met jullie directie van PRA/ICON een onderhandelingsresultaat bereikt dat we graag aan jullie als leden van CNV Vakmensen willen voorleggen.

Onderhandelingsresultaat in bijlage 

In de bijlage is het onderhandelingsresultaat opgenomen. De cao zal een looptijd hebben van 1 jaar tot 1 oktober 2022.
In deze cao worden alle salarissen structureel verhoogd met 2,25%. We hadden hoger ingezet en gehoopt. Maar we hebben onze pluspunten nu gehaald in andere afspraken, namelijk: de bonusregeling wordt in de komende maanden wel aangepakt zodat deze bereikbaarder wordt voor iedereen. Deze afspraken gaan we in de komende periode vormgeven zodat dit in de nieuwe cao vanaf 1 oktober 2022 kan worden opgenomen.
Verder hebben we de reiskosten woon-werkverkeer aangepast. Overige afspraken vind je te terug in het document dat bijgesloten is.

Breng je stem uit 

Jullie krijgen als leden van CNV Vakmensen de mogelijkheid om jouw stem uit te brengen over dit onderhandelingsresultaat Cao PRA / ICON. Mocht je niet meer werkzaam zijn of niet onder de cao van ICON vallen dan hoor ik dat graag dan passen wij dat aan in onze systemen.
Klik hier om digitaal jouw stem uit te brengen. Stemmen kan tot uiterlijk 11 januari 2022.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Het hele cao-traject is daar te volgen en tijdens alle fases  kun je meepraten en je vraag stellen.
 
Sijtze de Bruine, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5756 5090 / s.debruine@cnvvakmensen.nl

Downloads