Onderhandelingen cao SER binnenkort van start

De cao van de Sociaal-Economische Raad (SER) is alweer enige tijd verlopen. Hoog tijd dus om weer met de werkgever in gesprek te gaan. In aanloop naar de onderhandelingen sturen we jullie hierbij onze voorstellen voor de nieuwe cao. We horen graag jullie opmerkingen en aanvullingen!

Informeel overleg
De afgelopen jaren was Michiel Wallaard jullie onderhandelaar namens CNV Vakmensen. Zijn rol wordt nu overgenomen door Peter Bloemendaal. Op 23 februari jongstleden hebben we een informeel kennismakingsgesprek gehad met jullie werkgever. Het was een prettig gesprek waarbij we ook kort de onderwerpen voor de komende onderhandelingen hebben geïnventariseerd.

Start van de onderhandelingen
Op donderdag 18 maart gaan we weer rond de tafel om formeel over de nieuwe cao te onderhandelen. Daartoe hebben we een (concept) voorstellenbrief opgemaakt die jullie in de bijlage aantreffen. We horen graag jullie opmerkingen, aanvullingen of suggesties. Je kunt natuurlijk contact opnemen met onderhandelaar Peter Bloemendaal of met ons kaderlid Roland Zwiers. We horen graag van jullie!

Peter Bloemendaal
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 87
E:  p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl

Downloads