Nieuwe cao ICON plc

Aan het eind van dit jaar loopt de huidige ICON plc cao af en dat houdt dus in dat we weer om tafel gaan met jullie werkgever om te praten over een nieuwe CAO vanaf 1 januari 2024.

De huidige cao is op een rommelige manier tot stand gekomen en wat CNV betreft willen we niet nog zo'n traject volgen. Wat CNV betreft zullen we er dan ook alles aan doen om met alle betrokken partijen in gezamenlijkheid en op een constructieve manier in gesprek te gaan om voor jullie als werknemers van ICON een nieuwe CAO af te spreken per 1 januari 2024.

Om op een goede manier in gesprek te gaan met jullie werkgever wil ik graag eerst input hebben van jullie als leden van het CNV. Zouden jullie mij voor 15 november jullie punten/thema's willen toesturen waarvan jullie het belangrijk vinden dat deze worden geagendeerd tijdens het overleg. Dit kan per mail naar: s.debruine@cnvvakmensen.nl.

Op basis van deze input zal ik een voorstellenbrief opstellen en deze meenemen naar het CAO overleg. Ik zal jullie tijdens het overleg op de hoogte houden van de voortgang en als er een akkoord is bereikt zal ik deze in fysieke ledenbijeenkomsten toelichten. Deze vergaderingen kan ik pas plannen op het moment dat er een akkoord is bereikt. Op deze bijeenkomsten kunnen jullie als leden van het CNV stemmen voor of tegen het bereikte akkoord.

Op 9 november a.s. is er een eerste overleg gepland met alle partijen om het proces te bespreken, hier zullen we nog niet inhoudelijk ingaan op de nieuwe CAO.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error