GD - Digitaal stemmen over het cao-resultaat 2023/2024

Volgend op het cao-resultaat d.d. 29 november 2022 wat al is toegestuurd, stond een vermelding dat er naast een fysieke ledenbijeenkomst van CNV en FNV, er ook digitaal gestemd kon worden voor leden.

Stemmen en stemtermijn

Klik HIER om naar de digitale stemming te gaan.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan kun je naar de stemming gaan door naar de CAO-PAGINA te gaan op de site van CNV Vakmensen, waar ook deze nieuwsbrief komt te staan, zodat je op deze manier kunt stemmen.
Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl  en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld: Gezondheidsdienst voor dieren.

Je kunt stemmen tot uiterlijk 14 december 12.00 uur, omdat er afgesproken is om meerdere loonafspraken nog in december 2022 uit te voeren.

Ledenbijeenkomst

Op 12 december om 15.30 uur is er fysieke ledenbijeenkomst in de kantine van GD. Niet-leden zijn ook welkom, maar kunnen niet stemmen.

Cao-pagina

Neem ook eens een kijkje op de cao-pagina. Je kunt hier het hele cao-traject volgen, vragen stellen en meepraten. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl  en ga vervolgens naar het kopje cao
en tik in het zoekveld: Gezondheidsdienst voor dieren.

Tot 12 december!

Peter de Ridder
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5160 1997
E: p.deridder@cnvvakmensen.nl